Комбуча Блог

Комбуча Лайф на Interfood & Drink – 6-9.11.19

Между 6 и 9 ноември 2019 година софиянци ще могат да посетят специалното изложение Interfood & Drink и да се запознаят с продуктовата гама на Kombucha Life.

Interfood & Drink е специализирано изложение за хранителната индустрия, което събира лидерите в бранша с техните потребители. Изложението е едно от най-успешните в Югоизточна Европа, като това е 26-тото му поредно издание. По време на него ще можете да се запознаете с последните технологии, свързани с производството на храни и напитки, както и да опитате подбрана селекция от такива.

За девета поредна година като част от Interfood & Drink посетителите ще могат да се насладят на специално създадената БИО ЗОНА. В нея ще можете да намерите и продуктите на Комбуча Лайф.

Kombucha life е жива сила. Изцяло натурална напитка за здраве, с изключително високо съдържание на пробиотици и аминокиселини. Комбуча е ферментирала напитка, която се консумира от хилядолетия в различни части на света. Приготвянето й е трудоемък и времеемък процес, който Kombucha Life е свел до съвършенство. Всички използвани суровини за производството на комбуча се подбират внимателно, за да се гарантира оптималното качество и истинския вкус на жива пробиотична напитка.

Редовната консумация на комбуча води до:

  • По-добро храносмилане;
  • По-добър метаболизъм;
  • По-здрави кожа, коса и нокти;
  • По-добър външен вид на кожата;
  • По-малко вътрешни възпаления;
  • По-добро настроение;
  • По-добро здраве на пикочо-половата система при дамите;
  • По-висок имунитет.

По време на Interfood&Drink ще можете да разгледате цялата продуктова гама на Комбуча Лайф – Комбуча Лайф Класик, както и продуктите ни с джинджифил, папая, бъз, арония, мента, роза и канела. Ще разберете каква е разликата между напитката комбуча и комбуча оцет, как точно се случва процеса на ферментация, как се овкусяват нашите продукти и какво значи жива напитка.

Посетете ни на Interfood & Drink в зала 3, щанд C13, Interfood & Drink.

Кога: 6-9.11.19

Цена: БЕЗПЛАТНО! Изтегли билет от ТУК

Къде: Интер Експо Център

Очакваме ви!


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ