Комбуча Блог

Vanilla Kitchen – още едно прекрасно място, където можете да опитате Комбуча

1450318_434682786657179_250597976_n_420

Vanilla Kitchen е сбъднатата мечта на един оптимист, вярващ, че храната може да носи удоволствие на всички сетива без да вреди на здравето или да тежи на съвестта.

Тук можете да хапнете сладкиши, приготвени от натурални продукти, да изпиете чаша висококачествено кафе, чай, българско вино от подбрани изби. Да подарите време на себе си…

Не очаквайте да видите сладкиши, оцветени с изкуствени бои, ние не одобряваме химията, която се влага в храната, за да изглежда тя по-апетитна… няма да намерите бяла захар и брашно, маргарин или палмова “растителна” сметана…
Правим кремовете със сусамов тахан, плодове, натурален шоколад. А в сладкишите влагаме семена, ядки, плодове и пълнозърнести брашна. Майсторим и сурови бонбони и торти, безглутенови изделия и бутикови шоколадови бонбони 🙂 Всеки ден изненадваме себе си и вас с нови рецепти и идеи.

Искаме да Ви предложим прекрасни български сиропи, напитки и разбира се Комбуча, които да освежат ума и да задоволят вкуса Ви! Опитайте!
Не търсете кола и газирани напитки тук. Не искаме да тъпчем вас и децата ви с аспартам или бяла захар.

И все пак – важно е да се забавляваме, докато работим, затова правим всичко с много любов и желание! А нима има по-хубава подправка от това!

Vanilla Kitchen се намира на 15 минути от Университета в посока Сточна гара. Адресът ни е ул. “Христо Ковачев” 30. тел 0878 46 45 14
Седмичните дни сме там от 10 до 19ч, а съботите сме до 16ч.
Приемаме поръчки за торти за рождени дни, сватби, партита. Правим кексчета, шоколадови бонбони и уникални трюфели. Можем да приготвим всички изделия и в беглутенов вариант. Имаме и сурови сладкиши!


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ