Комбуча Лайф Класик

Комбуча Лайф Класик е напитка, произведена по класическа рецепта – зелен чай, бяла захар и филтрирана вода. Тази масово разпространена формула е приета за класика в производството. Цветът на напитката е жълт, леко мътен, а вкусът – на деликатно ферментирал гроздов сок. Ще усетите и аромат на ябълка и мед. Неподправеният, сладко – кисел вкус, гарниран с гъделичкащи небцето хиляди мехурчета от естествената газировка, ще утолят жаждата и задоволят сетивата ви. Леко горчивият послевкус е страхотен завършек на всяка глътка. Богатството от аромати и вкусове идва от палитрата от активни вещества, естествено налични във всяка бутилка. В производството на Комбуча Лайф Класик използваме листа от сертифициран, чист зелен чай Гънпаудър. Доказано от практиката и от изследванията е, че комбуча културата се чувства най-добре в среда, създадена от този чай. В такава среда тя се развива по оптимален начин, за да се получи накрая това, което ние наричаме класика. Традицията си е традиция! Препоръчваме да консумирате Комбуча Лайф Класик охладена до около 10-12 градуса.

Комбуча Лайф Джинджифил

Комбуча Лайф Джинджифил е една от най-ароматните и силно характерни комбинации на комбуча с основа зелен чай, плодове и подправки. Напитката съчетава вкусовете на леко ферментирал зелен чай, затоплящ джинджифил и детоксикиращо годжи бери. Джинджифилът е една от най-популярните съвременни подправки, които се отличават със силно натрапчивия си лютив вкус. Той облекчава стомашни проблеми и стимулира имунната система. В допълнение, придава екзотичен вкус на всякакви ястия и напитки, което го прави предпочитана добавка в съвременната кулинария. Годжи бери с червено-оранжевия цвят и приятен плътен вкус е една от официално обявените “супер храни”. Може да се консумира сушено или в напитка, какъвто е случая с Комбуча Лайф. Плодът алкализира и подхранва тялото с необходими хранителни вещества. Подправи деня си! Препоръчваме да консумирате Комбуча Лайф Папая охладена до около 10-12 градуса.

Комбуча Лайф Папая

Комбуча Лайф Папая е комбуча чай, произведен по класическата рецепта с листа зелен чай, като към тях са прибавени парченца сух плод от ананас и папая. Ненатрапчивият вкус на двата екзотични плода придава на напитката плътен и загадъчен вкус. Преобладаващият аромат на папая гъделичка небцето, a лекият послевкус на ананас Ви отнася в друга реалност, която със сигурност ще Ви хареса да откриете. Богатата на Вит С папая съдържа също така провитамин А и Вит B9, които допълват и разширяват палитрата от нутриенти в класическата напитката. Съдържа, също така, ензима папаин, който подпомага смилането на храни богати на белтъци, като месо, яйца, сирена, риба и ядки. Парченцата плод от ананас добавят желязо, калий, калций, йод и витамини от групата на B комплекс, C и А. Ананасът съдържа ензима бромелин, стимулиращ храносмилането. Има също благотворен ефект върху функциите на задстомашната жлеза. Подари си тропическа свежест! Препоръчваме да консумирате Комбуча Лайф Папая охладена до около 10-12 градуса.

Комбуча Лайф Бъз

Комбуча Лайф Бъз е класически комбуча чай, в който по време на варенето добавяме бъз и жасмин. Дифузията се прави за много кратко време, за да не се промени коренно добре познатия комбуча вкус. В тази напитка зеленият чай среща сладък бъз, навяващ спомени от детството и нежен повей на жасмин. Българската народна медицина определя бъза, като най-силната българска билка. Той оказва благоприятно влияние върху нервната система, стомашно-чревния тракт и метаболизма. Комбуча Лайф Бъз е невероятна напитка, комбинираща екзотиката на изтока с българските традиции. Не спирай да кипиш! Препоръчваме да консумирате Комбуча Лайф Бъз охладена до около 10-12 градуса.

Комбуча Лайф Арония

Комбуча Лайф Арония е комбинация между букета от аромати и вкусове на живата напитка, тръпчивия вкус на арония и специфичния, леко-кисел вкус на шипка. Двата плода по елегантен начин облагородяват експлозивния вкус на класическата Комбуча. Аронията, с множеството си полезни вещества, допринася за ясно изразения детоксикиращ ефект на напитката. Шипката има несравним имуностимулиращ и енергизиращ ефект, който прави Комбуча Лайф Арония прекрасно допълнение към следобедната ви закуска. Вкуси здравето! Препоръчваме да консумирате Комбуча Лайф Арония охладена до около 10-12 градуса.

Комбуча Лайф Роза

Комбуча Лайф Роза е направена по оригинална рецепта на комбуча класик с добавен деликатен цветен вкус. Нежният аромат на младо вино Розѐ, придобит от листенцата на Роза Дамасцена, една от емблемите на България, среща закачливия вкус на зелен чай във вълшебна комбинация. Комбуча е естествено газирана, жива напитка, чиято история започва преди повече от 2000 г. в Азия. Прецизната комбинация от ароматни чаени листа, Комбуча култури и внимателна ферментация и днес има милиони последователи по целия свят. Сега, чрез Комбуча Лайф Роза можете да се насладите на деликатен вкус, който носи множество здравословни ползи. Сложи си розовите очила. Препоръчваме да консумирате Комбуча Лайф Роза охладена до около 10-12 градуса.

Комбуча Лайф Мента

Комбуча Лайф Мента е освежаваща напитка за горещите дни. Към класическата рецепта на Комбуча, с наситен вкус на зелен чай, сме добавили нотки на свежест и прохлада от листенцата мента, а за повече вкус – парченца свежи малини. Кехлибарен цвят и пленително разхлаждащ вкус поднасят на сетивата ободряващо усещане и запомнящи се моменти с Комбуча. Ментата не просто ще ви охлади през горещите летни дни, но и ще подобри здравето на храносмилателната ви система. В комбинация с естествено високите нива на пробиотици в комбуча, това ви гарантира щастлив стомах и цялостно здраве. Освежи деня си! Препоръчваме да консумирате Комбуча Лайф Мента охладена до около 10-12 градуса.

Комбуча Лайф Канела

Комбуча Лайф Био Класик

Комбуча Лайф Био Джинджифил

Комбуча Лайф Био Роза


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ