Тези няколко реда наистина ще усмихнат деня ти.
1 чаша Комбуча на ден – лесен и приятен начин да се справиш с проблема.
Причините да се чувстваш зле след хранене са много, като повечето са свързани с нарушени нива на количеството на ензими и полезни бактерии в стомаха и червата. Храната, която приемаме ежедневно е не просто бедна на тях, а те дори липсват в нея. Поради термичната обработка или наличието на многобройни „безопасни” консерванти, съвремените храни, на практика, са се превърнали в предпоставка за развитието на това състояние и преминаването му в хронично.
Трябва ти нещо естествено, което да накара стомшно-чревния тракт да заработи нормално. Нещо, което да набави нужните ензими и живи полезни бактерии и да накара стомаха ти да се усмихне.
Комбуча е тази възможност. Натурална напитка, позната още от древността, жива и богата на естествени аминокиселини, пробиотични щамове и ензими.
Една чаша на ден от този древен еликсир ще те накара да почустваш стомаха си отново прибран и лек.